#BotoșaniRising

Oamenii Nordului | Recensământ
al botoșănenilor care vor să se implice

Acesta este recensământul botoșănenilor care vor să facă un Nord mai bun. Spune-ne cine ești și unde locuiești. Spune-ne cu ce talent, idee sau resurse vrei să contribui la dezvoltarea Nordului nostru natal. Și hai să ne unim forțele. Suntem mulți și pricepuți și a venit momentul să trecem la fapte. Știm cu toții, cei născuți în Nord, indiferent că locuim sau nu acasă, că #RădăcinileCresc.

De cinci ani facem din Asociația Nord un loc de întâlnire pentru cei care își doresc să contribuie la dezvoltarea Nordului.

Am creat Muzeul Nordului în Conacul Balș de la Darabani și parcul Poiana Stejarilor la Teioasa, am contribuit la salvarea Casei Enescu de la Mihăileni, la renovarea Școlii Vechi de la Darabani și a Școlii Românești de la Cernăuți.

Am organizat cinci ediții ale Zilelor Nordului, festivalul care a a adus în Nord mii de turiști și care i-a învățat voluntariatul și responsabilitatea față de comunitate pe 500 de tineri de acasă.

Am fost, în toți acești ani, numai o mână de oameni. E momentul să fim mai mulți și să facem mai mult bine. Vino alături de noi. Iată ce ai de făcut.

1. Înscrie-te în catalogul iubitorilor de Botoșani care vor să pună umărul la dezvoltarea Nordului prin priceperea lor, prin donațiile lor, prin ideile sau prin proiectele lor.

2. Dă mai departe pe Facebook leapșa #BotoșaniRising către cineva născut, crescut sau activ la Botoșani, chemându-l sau chemând-o să ni se alăture și să invite încă un prieten alături de noi.

Dacă vrei să te implici activ sau dacă preferi numai să ne sprijini de la distanță, contribuția ta e esențială, iar noi vom folosi informațiile pe care ni le dai pentru a te sprijini să ți-o aduci. Pentru a te sprijini să pui umărul la dezvoltarea regiunii noastre natale.

Vom avea în fiecare an Zilele Nordului un loc de întâlnire al nostru. Acolo ne putem aduce aportul la dezvoltarea Nordului și ne putem aduna ca să facem planuri pentru viitor.

#RădăcinileCresc